Öppet:
Mån-Tor 07.00 – 17.00
Fre 07.00 – 14.00
Adress:
Tumstocksvägen 7B, 187 66 Täby
Visa på karta

AC service och reparation Vaxholm

Behöver din AC service eller repareras? Har den slutat fungera eller kyler den bara sämre? Ett AC-system behöver service för att fungera effektivt. En AC-service ger ökad livslängd och du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Enligt lag och med hänsyn till miljön får en AC-service endast utföras av en certifierad verkstad. Ett AC-system behöver servas kontinuerligt med ca 24 månaders intervall. Systemet har utsatta delar med en kondensor som sitter framför kylaren och som utsätts för stenskott, insekter och vägsalt. Det arbetar med temperaturer under 0 och över 80 grader. Trycket i systemet kan bli så högt som 20 bar. Vi en service töms allt köldmedium för att vägas och renas. Ett AC-system tappar ca 5 -8 % köldmedia varje år vilket gör att kompressorn får arbeta hårdare för att uppnå samma effekt.

Priser för AC service kan skilja mycket eftersom det ingår olika saker hos olika verkstäder. Vi har ett fast pris och om systemet är helt tillkommer inte några andra avgifter.

Ring och boka tid nu.

Service och reparationer

däck

Däck, fälg och hjulinställning

AC

AC-reparationer

Övrig service

Övrig service