Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är https://arningebilservice.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär
När du fyller i vårt formulär ber vi om uppgifter som namn, telefonnummer, mailadress och bilens registreringsnummer.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar osv). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur används informationen?

Uppgifterna behövs för att vi ska kunna kontakta dig angående den fråga du ställt till oss i kontaktformuläret. Vi använder ibland även adressen för att informera om erbjudanden som kan vara aktuella för din bil. Du kan alltid välja att avregistrera dig för denna typ av information.

Lagring av uppgifter

De uppgifter som du lämnar lagras i vårt kundsystem. Informationen kan endast nås av vår egen personal. Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter som vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Hur vi skyddar din information

Vi behandlar dina personuppgifter på ett korrekt sätt. Kunduppgifter skyddas och hanteras konfidentiellt.

Analys

Vi använder Google analytics för trafikanalys vilket sparar en cookie-fil på din dator. Du kan välja att stänga av den funktionen i inställningarna för din webbläsare.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

För att kunna leverera våra tjänster är det ibland nödvändigt att vi delar personuppgifter med andra leverantörer som arbetar för vår räkning. Vi ställer samma krav på sekretess och säkerhet på våra samarbetspartners som om vi själva behandlar uppgifterna. Gentemot dig som kund svarar vi alltid för att
hanteringen av personuppgifterna sker korrekt. Vi kan också dela uppgifter till exempelvis myndigheter, kreditupplysningsinstitut och när det kärvs enligt lag eller juridisk process.